Fences hjälper dig ogranisera ditt skrivbord

Är du som jag och vill ha ditt skrivbord på ett speciellt sätt?

Skulle helt klart vilja kalla mig själv för perfektionist, av stora mått!

Av den anledningen började jag leta efter ett program som kunde hjälpa mig organisera mitt skrivbord så att det var lätt att hitta.
För att kunna göra det så började jag leta och leta. Till slut så hittade jag ett program som heterFences. Programmet erbjöd mig att göra kategorier på mitt skrivbord och där i lägga mina olika ikoner, dokument, länkar osv!

Det finns även en funktion som gör att du kan dubbelklicka på skrivbordet så försvinner alla dina ikoner och rutor som du har gjort med Fences. Då kan du även välja om vissa rutor fortfarande ska visas eller ej. Självklart så kan man stänga av denna funktionen inne i programmet.

När man har installerat programmet och kört igång det första gången så kan du få automatisk hjälp av programmet att organisera dina ikoner på skrivbordet.

Anledningen till varför jag gillar programmet är för att det hjälper mig att ha mer koll på vad jag har och vad som jag håller på med för tillfället (kan såklart skapa egna rutor med namn och döpa om namnen på de som redan finns).

Här kommer några screenshots från deras hemsida:

fences_image

(Hur det ser ut när man precis installerat det, exempelvis)

fences_image_3

(Så här kan det bli när man har dubbelklickat på skrivbordet)

fences_image_4

(När man markerar en box så ser man hela innehållet)

Om du vill prova det är det bara att ladda hem här!

Det fungerar till många olika operativsystem vilket bara är positivt för dig som användare.

written by

Artikeln skriven av Per Torell
Related Posts

One Response to "Fences hjälper dig ogranisera ditt skrivbord"

  1. BÖRJE FRYLMARK says:

    Fences låter ju som ett prog för mig och skulle nog vara bra för såväl min aspiga som dampiga sida :-) Måste
    testa det!
    Måste för övrigt ge dig kredd för en bra och lättsurfad blogg, inga problem här med min Nokia N97, det går snabbt och fint.

    Svara

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*