www.techspot.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Shipping

Vi erbjuder snabb frakt till varje kund och skickar order till worldwild, oavsett var du är, så länge som vår kund, kan du dela bästa service! Levereras av USPS eller DHL eller Fedex, också njut av dörr till dörr service inom 3-5 arbetsdagar för att få paketet. Om du beställer mer än 5 enheter skickar vi dem av Fedex eller DHL för att du ska kunna få varor snabbare.

Skicka till alla hörn av världen.

Internationell frakt hanteras av International Transport Company, inom en veckas leverans vanligtvis.

Varje beställning kommer att vara försäkrad för hela inköpsbeloppet. Efter leverans skickar vår kundtjänst spårningsnumret till dig.

De flesta internationella leveranser skickas via DHL främst inom detaljhandeln, medan för grossisthandel, vänligen kontakta oss nu, klicka för att gå med nu!

Alla paket skickas in i en annan låda!

Efter beställning, var vänlig kontrollera din e-post omedelbart för att få orderbekräftelse. Vänligt meddelande: Om du inte mottar din beställning inom 10 dagar, kontakta oss genast!

Spårningswebbplats:

USPS: ems.com.cn/english.html

DHL: dhl.com/sv.html

Returpolicy

Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Innan du får en enkel utbytes- och returpolicy måste du kontakta oss med returleveransadressen innan du skickar tillbaka varorna. Och se till att alla artiklar som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade.

Alla beställda föremål är rätt artiklar du väljer på webbplatsen. Och om du returnerar rätt artiklar för återbetalning: Alla returnerade varor är föremål för en 15% återbetalningsavgift. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

Vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för förlorade leveranser.

Alla returvaror ska skickas till leveransadressen som vi mailar till dig.

utbyten

Kontakta oss innan du skickar tillbaka objekten. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returposten och för fraktkostnaderna för fraktkostnaderna för att skicka ut de bytte artiklarna till dig. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

Vänligt meddelande: Var god välj din produkt och storlek noggrant. Om du vill returnera varorna på grund av ditt slarviga misstag måste du betala fram och tillbaka frakt.

Order Avbeställning

Avbeställning av order måste beställas innan beställningen har skickats. kommer att medföra avbokningsavgift, vilket är en 10% av det totala orderbeloppet. Orsak att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 6-8 timmar efter orderingången, så vi kan inte alltid avbryta en order efter det att den har placerats. Hoppas att du kan förstå i denna viktiga punkt. Anställningsförfrågningar efter det att beställningen har skickats behandlas enligt vår Returpolicy.

Vänlig meddelande

Om du inte fick ditt tio siffra spårningsnummer inom 3 dagar efter att du beställde, kan din e-postserver ha sett den som spam. I det här fallet, kontakta oss för hjälp i orderspårning.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.techspot.se