Tänkte tipsa framtida och etablerade bloggare

Jag är alltid ute efter förnyelse och perfektion vad gäller hur man vill att saker wordpress-logo-hoz-rgb
ska se ut.
Tittade på twitter och såg att@binero länkade till ett blogginlägg med wordpress-girl om att skapa sitt tema från scratch!
Har länge tänkt på det men aldrig kommit till skott och hittat ett bra begynnelse tema (varför uppfinna hjulet två gånger?).

På hennes egna blogg så kan man ladda hem ett tema som heter Wp blank.
Det är en standard tomt tema som man sedan kan utveckla till vad man vill om man har lite kunskap om html, php och css. Det är värt ett försök tycker jag allt!

Skapade du ditt tema helt själv eller har du tagit något rakt av eller plockat ett som du modifierat?

written by

Artikeln skriven av Per Torell

3 Responses to "Tänkte tipsa framtida och etablerade bloggare"

 1. CALLE@JOBBDATOR says:

  Jag började med ett köpt tema från Elegant Themes med tanken att då fick jag med uppdateringeringar, men nu har jag ändrat så mycket att det inte går längre. Jag laddade ner WP-blank och ska försöka göra ett eget tema för att få det som jag vill. Nån gång kanske det blir klart

  Svara
  • Per says:

   Lite så jag kände också. Jag tog hem det till mig och la in på bloggen som jag kör lokalt (extra för att kolla eventuella uppdateringar där först innan man gör det live. Så ska jag försöka bygga upp den precis som jag vill ha det och verkligen ha koll på allt som finns på temat också, inte behöva be om hjälp med det.

   Svara
 2. ANTONIO RIVERAS says:

  Jag skapar från scratch om det inte är till mig själv som jag gör themes.
  På så sätt lär jag mig även mer om WordPress för att jag måste leta efter hacks och plugins för att ibland kunna uppfylla den tänkte funktionen i min design.

  Svara

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*